Ne pregatim de eveniment!


Invitatie! Eveniment important si mult asteptat: Ziua Cartierului Tei! Editia a doua!


De aceasta data insa evenimentul va fi planificat si organizat de copii pentru comunitatea locala!Organizatorii vor fi chiar elevii implicati in proiectul: Sunt mic, dar ma implic! 


Iata ce v-au pregatit:

ATELIERE CREATIVE;
PLAY-LIST CONTEMPORAN – la pupitrul DJ-lor se vor afla tot ei : copiii implicati!
ACTIVITATI DE RELAXARE;
SESIUNI DE SOCIALIZARE SI INFORMARE pe diverse teme;
WORKSHOPURI DE SKATE!

(…) Lista e lunga si e mai bine sa nu dezvaluim toate suprizele! Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna o duminica de primavara in Parcul inverzit al Circului – incepand cu ora 16 00.




Daca doriti sa vedeti ce-a fost anul trecut, dati un click aici:
http://asociatia-komunitas.ro/actiuni/interventii-urbane/19-interventie-urbana-cartier-tei.html

Despre proiect:
Parte a unei strategii mai ample de dezvoltare comunitara pe care Asociatia Komunitas planuieste sa o implementeze in urmatorii 3 ani, proiectul este localizat in cartierul bucurestean Tei, avand ca scop derularea unui program educational alternativ dedicat elevilor din ciclul gimnazial, prin care urmarim implicarea activa a tinerilor in viata comunitatii.

Proiectul cuprinde ateliere de educatie alternativa bazate pe elemente de antropologie urbana si urbanism participativ; are ca beneficiari directi 30 de elevi din Scoala Generala nr. 27 si Scoala Generala nr. 31

Durata proiectului: septembrie 2012 – iunie 2013

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Mai multe detalii despre proiect:
BLOG: http://sunt-mic-dar-ma-implic.blogspot.ro/
FB: https://www.facebook.com/SuntMicDarMaImplic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu